У Тернополі поповнився склад транспортних засобів

Опубліковано:
15 Жовтня, 2019

У Тернополі закупили ще шість великогабаритних автобусів із Чехії. У перший період ці автобуси здійснюватимуть рейси на маршруті №35.

Як зазначає міський голова Сергій Надал, вони продовжують створювати єдину комунальну транспортну компанію. Наразі уже закупили 18 низькопідлогових автобусів марки «MAN», придбаних за кошти з місцевого бюджету, і ще три таких автобуси впродовж жовтня будуть доставлені у місто». Придбаний транспорт може вмістити в собі понад вісімдесят пасажирів. Також є доступним для перевезення осіб з інвалідність або обмеженою мобільністю, адже обладнані відкидним пандусом, ремнем кріплення, а також діє функція виклику водія для екстреної зупинки.

До слова, паралельно шукають водіїв автобусів та тролейбусів. Адже склад транспортних засобів постійно оновлюється і поповнюється, а водіїв автобусів та тролейбусів у підприємстві — нестача.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #автобуси, #громадський транспорт, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #транспорт, #тролейбус
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: