Із нового року – без роботи. Такі перспективи залишитися безробітними у медиків дошкільного, шкільного і підліткового відділень Тернопільської міської дитячої лікарні. Медична реформа продовжується, але так непередбачувано, що фахівці-медики не потрапили ні до первинної ланки, ні до вторинної. Тому відділення вирішили закрити. Люди звернулись за допомогою до влади міста. Про проблему знає і директор закладу. Повідомляє Т1 Новини.

Це працівники підліткового відділення Тернопільської міської дитячої лікарні. Медики стурбовані тим, що їхнє відділення, а також дошкільне і шкільне, хочуть закрити із 1 січня 2020 року.

– І так, стоїть питання, що первинна ланка заключать декларації, вторинна ланка – це вузькі спеціалісти, які вступлять потім в другий етап, а підліткова служба вийшло так, що ми випали, – розповідає завідувачка підліткового відділення КНП “Тернопільська міська дитяча комунальна лікарня” Людмила Венцова.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #лікарі, #медики, #міська лікарня, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #робота, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: