Невістка Степана Бандери вперше приїхала до Тернополя (Фото)

Опубліковано:
14 Жовтня, 2019

 До Тернополя приїхала невістка відомого українського націоналіста Степана Бандери. Про це повідомляють люди в соціальних мережах.

Жінка є дружиною Андрія Бандери (син Степана Бандери). Вона вперше побувала в Україні. Приїхавши до Тернополя жінка побувала у гостях родини Ратушняків.

«Вітаю усіх друзів з Днем створення Української Повстанської Армії та зі Святою Покровою! Цього року це свято є особливим для нашої сім’ї, адже напередодні мали можливість спілкуватись з пані Марією Бандерою, дружиною Андрія Бандери (сина Степана Бандери). Пані Маруся вперше приїхала в Україну… Багато емоцій, відчуттів, цікавих і зворушливих зустрічей…», – пише Галина Ратушняк.

Жінка також відвідала Маріїнський духовний центр Зарваниця та тернопільський історико-меморіальний музей політв’язнів.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Андрій Бандера, #Марінський духовний центр Зарваниця, #Марія Бандера, #музей політв’язнів, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #степан бандера, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: