Хто швидший – людина чи автомобіль? У Тернополі провели незвичні перегони між легкоатлетом і спорткаром

13.10.2019 19:43   Джерело: Номер Один
Опубліковано : Новини Тернопільщини

Хто швидший – людина чи автомобіль? Відповідь на це запитання вдалося відшукати у незвичних перегонах, які влаштували в Тернополі. Змагалися відомий тернопільський легкоатлет Олег Данилюк та спорткар BMW.

Просте парі перетворилося на цікаві перегони.

Змагання влаштували 5 жовтня на території Тернопільського аеропорту, де часто проходять автомобільні перегони. Все відбувалося за спортивними правилами: із пострілом стартового пістолета, фіксуванням фотофінішу, глядачами тощо.

– Усе сталося доволі випадково. Нещодавно мій знайомий придбав автомобіль ВМW M-класу. Якось у розмові з ним, я сказав, що зможу виграти перших 10-ть метрів, коли він їхатиме на своїй автівці, а я – бігтиму. Він із азартом запропонував спробувати. Згодом про наш спір стало відомо товаришу, який займається відеозйомками у Києві та Тернополі, і він запропонував професійно відзняти наші перегони та зробити ролик, тому що, на його думку, це цікавий проєкт. Я дав добро, домовились про зйомку в аеропорту, куди привезли спеціальну знімальну апаратуру, і вийшло свого роду шоу. Правду кажучи, аж ніяк не думав, що …

Віталій Попович


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Номер Один  

Коментарі