Житель Кременецького району приніс у поліцію пістолет

13.10.2019 15:43   Джерело: TeNews
Опубліковано : Анастасія Квітковська

Предмет, схожий на пістолет із написом «BLOW C 06» здав пголіції житель Кременецького району. Чоловік розповів. Що зброю він знайшов ще наприкінці вересня неподалік автобусної зупинки та заховав у себе вдома.

Поліцейські нагадують, що здати будь-яку зброю як зареєстровану, так і ні можна у будь-якому відділі чи відділенні поліції і не нести за це жодної кримінальної відповідальності. Адже в області ще триває "Місячник добровільної здачі зброї".

За дев'ять днів жовтня вже здали 110 одиниць зброї: 18 нарізної армійських зразків та 5 нарізної мисливської. Частина цієї зброї перебуває на стадії реєстрації. Принеслши у поліцію жителі також і 244 одиниць боєприпасів та 14 спецзасобів.

Водночас правоохоронці нагадують, що за незаконне поводження з вогнепальною чи холодною зброєю, боєприпасами та вибуховими речовинами законом передбачене позбавлення волі на строк від 3 до 7 років.

Анастасія Квітковська


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі