З січня 2020 року збільшується ціни на газ для населення України. Про це повідомляє УКРІНФОРМ з посиланням на “Главред”.

Як зазначає директор «Нафтогазу» Максима Рабиновича, ціна буде визначатися за середнім арифметичним за ціною на промисловість, тобто ринковою.

«На даний момент Нафтогаз ціну блакитного палива для українців не визначає — НАК лише вибирає найменший із запропонованих йому чотирьох показників. А ось ціна на газ для населення з 1 січня 2020 року в Україні зміниться — у напрямку збільшення. Це написано в законі, який скасовує з 1 січня спеціальні зобов’язання “Нафтогазу”», — додає директор ТОВ “Газопостачальна компанія «Нафтогаз» Максим Рабинович

Нагадаємо, що Україна має домовленість МВФ, що ціна на газ повинна буде зрости до 12 300 гривень за тисячу кубів. Знизити ціну можна лише в тому випадку, якщо газ в Європі стане дешевшим, то Україна зможе закупляти по нижчій ціні.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #«Нафтогаз», #газ, #Максим Рабинович, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #ціни
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: