Романтичне реаліті «Хочу заміж» на телеканалі Тернопіль1 б’є рекорди популярності

12.10.2019 11:43   Джерело: TeNews
Опубліковано : Новини Тернопільщини

Романтичне реаліті «Хочу заміж» стартувало на телеканалі Тернопіль1 і стало одним із найрейтинговіших. І за кілька днів набрало понад 50 тисяч переглядів на YouTube.  Його активно коментують в соцмережах.  Головний герой проекту – заможний, красивий та неодружений хлопець шукає своє кохання.

У першому випуску проекту учасниці особисто знайомилися з холостяком. Дівчата намагалися вразити його ефектним подарунком або ж цікавими фактами про себе. Режисери підготували для учасниць сюрприз. Головний герой зміг почути і побачити їх до знайомства, бо вдав, що він оператор і знімає проект. Коли ж дівчата дізнались про це, дехто встиг пошкодувати про сказані слова або ж поведінку.

 «Учасниці не приховують своїх емоцій, вони активно коментують, обговорюють одна одну, розповідають про свої враження від холостяка»,- каже режисер проекту «Хочу заміж» Алла Демко.

Найгарячішим моментом у першому випуску, стала мить, коли холостяк взяв за руку одну із учасниць. Реакцію дівчат можете побачити у програмі. Загалом романтичне реаліті «Хочу заміж» активно обговорюють у соцмережах. Глядачі коментують типажі дівчат, припускають хто ж став фавориткою холостяка. Другий випуск проекту буде не менш інтигуючим.

 «У другому випуску холостяк дізнається, що в однієї з учасниць є дитина. А ще дівчата розкажуть скільки у них було сексуальних партнерів,» - каже режисер проекту «Хочу заміж» Світлана Наконечна.

Дивіться романтичне реаліті «Хочу заміж» на телеканалі Тернопіль1 щоп’ятниці о 20 годині.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі