Помер клірик кафедрального собору Тернопільської єпархії протоієрей Павло Альбін

Опубліковано:
11 Жовтня, 2019

З глибоким сумом сповіщаємо про те, що 11 жовтня 2019 року спочив у Господі клірик Тернопільської єпархії протоієрей Павло Альбін. Клірик кафедрального собору святих рівноапостольних Костянтина та Єлени м. Тернополя упокоївся на 50-му році життя.

Протоієрей Павло Альбін народився 14 березня 1970 року в с. Хмелиська Підволочиського району. Духовну освіту здобув у Київській духовній семінарії. 21 листопада 1996 року був рукоположений у сан священника.

За роки пастирської діяльності прот. Павло Альбін був удостоєний низки церковних нагород.

Керуючий архієрей Тернопільської єпархії  Православної Церкви України Високопреосвященнійший архієпископ Нестор, духовенство та миряни Тернопілля висловлюють найщиріші співчуття родині новопреставленого протоієрея Павла.

Отець Павло запам’ятається всім, як добрий, щирий та відданий Церкві служитель Вівтаря, який своєю ревною працею на винограднику Христовому подавав приклад простого та чесного життя пастиря та християнина.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #павло альбін, #помер, #протоієрей, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Макс Кідрук: “Я не песиміст, а реаліст…”
15:14, 11 Квітня, 2024

Макс Кідрук: “Я не песиміст, а реаліст…”

Блоги
Найбільше читають: