Браконьєрство: у порушників вилучено 184 кг водних біоресурсів, у тому числі 30 раків

Опубліковано:
11 Жовтня, 2019

В ході проведення рибоохоронних заходів інспекторами Тернопільського рибоохоронного патруля спільно із громадськими інспекторами та громадськими активістами виявлено та вилучено 184 кг незаконно добутої риби. 

Так, з 1 по 8 жовтня викрито та задокументовано 9 порушень природоохоронного законодавства, а саме: складено два протокли за ч. 4 ст. 85 КУпАП, два – за ч. 3 ст. 85 КУпАП та один – за ч. 1 ст. 88-1 КУпАП ( збут заборонених знарядь добування (збирання) об’єктів тваринного світу) та ще один – за ч. 1 ст.88-1 КУпАП ( порушення правил придбання і збуту водних біоресурсів). Оформлено три акти виявлення та вилучення безхазяйного  майна та вилучено 20 одн. заборонених знарядь лову.

У порушників вилучено 184 кг водних біоресурсів, з яких 74 кг випущено у живому неушкодженому стані у природне середовище, в тому числі раки – 30 екз.

Звертаємось до всіх жителів нашої області не бути байдужими до природних запасів наших водойм.Збереження рибних запасів залежить від кожного із нас, збережімо рибні запаси водойм і вони будуть надзвичайно багаті.

Управління Державного агентства рибного господарства у Тернопільській області закликає громадян бути відповідальними та дотримуватись встановлених правил рибальства. Якщо Ви помітили порушення, прохання терміново повідомляти на цілодобову «гарячу лінію» Тернопільського рибоохоронного патруля: (0352) 27-70-34 та (097) 427-85-95.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #закон, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #порушення, #риба, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: