У Тернополі відбулися спортивні змагання «Тернове поле-2019»

Опубліковано:
11 Жовтня, 2019

 У Тернополі відбувся XXIII Всеукраїнський турнір з вільної боротьби серед чоловіків «Тернове поле». Змагання присвятили пам’яті заслуженого тренера України та судді міжнародної категорії Віталія Назарчука.

Більше ніж сотні спортсменів зі всіх куточків України прибули до Тернополя аби позмагатися за титул «Майстер спорту України з вільної боротьби».

«Цього року на змагання прибули дуже сильні спортсмени, адже серед них є багато кандидатів у майстри спорту та майстрів спорту України, а це свідчить про престижність та високий статус турніру «Тернове поле». Сподіваюся, що ці змагання стануть хорошим прикладом для усіх наших школярів та молоді, аби після нього ще більше тернополян вирішили займатися спортом». – відзначив Сергій Надал.

До слова, такі змагання також проводять у Харкові та Одесі.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #«Тернове поле»., #вільна боротьба, #майстер спорту, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #одеса, #тернопіль, #тернопільські новини, #харків
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: