В Хоросткові злодіям в масках не вдалося пограбувати ювелірну крамницю

Опубліковано:
11 Жовтня, 2019

Сьогогдні, 11 жовтня, о 3:46 в чергову частину Гусятинського відділення поліції надійшло повідомлення про злочин у місті Хоростків.

Власниця ювелірної крамниці повідомила, що о 3:19 троє невідомих чоловіків у масках, погрожуючи охоронцю фірми вбивством, вирвали тросом за допомогою автомобіля грати з металопластикового вікна та викрали цінні речі. Винести сейф з коштовностями злодіям не вдалося.

Введено оперативний план “Сирена”. По тривозі підняли весь особовий склад поліції. Оперативники встановлюють місце перебування підозрюваних у пограбуванні. Останні пересуваються на автомобілі Audi. 

З місця події підозрювані поїхали в бік села Сухостав Гусятинського району, Тернопільської області.

Прикмети зловмисників: одягнені в темний одяг, пересуваються на автомобілі марки Audi, частковий номерний знак ВО 86**, срібного кольору.

Працівники поліції звертаються до мешканців міста та області, якщо ви помітили схожий автомобіль, повідомляйте за телефонами (0352) 27-12-28, 0677047884, 0676547619. Анонімність гарантується.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #пограбування, #тернопіль, #тернопільські новини, #хоростків, #ювелірна крамниця
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: