Оксана Білозір у Тернополі представить «Програму оздоровлення економіки України»

Опубліковано:
11 Жовтня, 2019

11 жовтня у Тернополі представлять програму «IMTD» (USA) «Програма оздоровлення економіки України». Презентація відбудеться о 16.00 у 825 каб. в облдержадміністрації, що на вул. М. Грушевського, 8. Представники проєкту розповідатимуть, як ця програма допомагає реалізувати та фінансувати бізнес-проєкти від початку зародження ідеї до повноцінного функціонування.

Проєкт презентуватиме «Офіційний посол бренду» в Україні програми «IMTD» (USA) «Програма оздоровлення економіки України» Оксана Білозір та Голова Правління СТ «Ай.Ем.Ті.Ді – ІНТЕРНЕШНЛ». Великий всеукраїнський тур по презентації проєкту «IMTD» (USA) «Програма оздоровлення економіки України» розпочався ще у вересні і вже охопив чимало регіонів України Роман Бендас.  

Основним завданням проєкту є надати фінансову та експертну допомогу представникам малого та середнього бізнесу, а також сприяти налагодженню співпраці з органами місцевого самоврядування та розвитку комунального бізнесу в Україні.

Після презентації учасники зустрічі матимуть час на спілкування. Про це повідомляють у Тернопільській обласній державній адміністрації.

Катерина Богуславська

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #білозір, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #оздоровлення, #програма, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: