11 вересня у Бережанах Ганна Гороженко презентує роман «Воля Ізабелли»

Опубліковано:
11 Жовтня, 2019

11 вересня у Бережанах Ганна Гороженко презентує роман «Воля Ізабелли». Про це авторка повідомила своїм шанувальників у Facebok:

«Бережани, я в очікуванні)). Люблю це місто і вважаю, що воно гідне усіх туристичних путівників. Саме тому, я привела сюди й героїню свого роману. Про Ізабеллу Любомирську, про славетних українок, літературу та те, як на історії варто заробляти гроші – я розповім на презентації в п’ятницю 11 жовтня о 12.00 у Виставковій залі на Банковій, 4а», – пише Ганна Гороженко.

У книзі йдеться про любов, політика, пристрасті і пригоди у XVIII столітті на українських землях.  У центрі всіх перипетій – русинська, а отже українська княгиня Ізабелла Любомирська з волинського роду Чарторийських. ЇЇ заможну, відому на всю Європу сучасники називали «Блакитною маркізою». Але княгиня не тільки диктувала моду у всій Речі Посполитій, а й була надзвичайно активним політиком. Вона захищала землі волинських шляхетних родів. Усі головні герої книги Анни Гороженко «Воля Ізабелли» – реальні персонажі.

Катерина Богуславська

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #бережани, #ганна гороженко, #книга, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: