Помер депутат Тернопільської обласної ради Олександр Башта

Опубліковано:
10 Жовтня, 2019

У Тернополі, 10 жовтня о 19.35 год, в реанімаційному відділенні помер депутат Тернопільської обласної ради, громадський активіст Олександр Башта. Про це повідомляє TV4.

Минулого місяця, після змагань, Олександр Башта втратив свідомість. Його госпіталізували до лікарні де діагностували інсульт. Депутат деякий час перебував у комі, але згодом його прооперували, і він прийшов до тями. Лікарі розповідали, що його стан стабільний та наявні покращення. Також, Олександру Башті потрібно було пройти ще реабілітаційний курс, для повного відновлення.

Читайте також

Депутат Олександр Башта вийшов із коми після інсульту та дав перше інтерв`ю (Відео)
Депутат Олександр Башта знову опинився в епіцентрі скандалу (Відео)

Проте, сьогодні йому знову стало погано. Як зазначає головний лікар міської лікарні швидкої допомоги Ярослав Чайківський, Олександр Башта помер у реанімації через обширний крововилив.

Редакція «TeNews» співчуває  родині Олександра Башти, його близьким, друзям, колегам та побратимам. Вічна Вам пам’ять!

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #крововилив, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #олександр башта, #реанімація, #тернопіль, #тернопільські новини, #швидка допомого
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: