У Тернополі появиться новий автобусний маршрут

14.10.2019 07:43   Джерело: TeNews
Опубліковано : Анастасія Флейтута

У Тернополі, з 14 жовтня, курсуватиме новий автобусний маршрут №35 «вул. Винниченка – ТРЦ «Подоляни». Таке рішення прийняли на черговому засіданні виконавчого комітету Тернопільської міської ради.

Як зазначає міський голова, містяни неодноразово зверталися проханням ввести новий маршрут, який би сполучав житловий масив «Дружба» із «Сонячним» та, зокрема, з ТРЦ «Подоляни»

«Уже з 14 жовтня такий маршрут запрацює у місті. І завдяки цьому, відтепер учні та студенти тернопільських ВНЗ, а також усі пільговики матимуть можливість безкоштовно та комфортабельно доїжджати практично до усіх мікрорайонів Тернополя, адже маршрутами комунального транспорту ми сполучили масиви: «Дружба», «Східний» та «Сонячний»», — зазначає Сергій Надал.

До слова, що на новому автобусному маршруті №35 курсуватиме шість низькопідлогових комфортабельних автобусів марки MAN21, які нещодавно прибули до Тернополя.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі