З’явилося відео із запуску оновленого пішохідного фонтану «Кульбаба», що в центрі Тернополя (відео)

Опубліковано:
9 Жовтня, 2019

У Тернополі відбувся перший тестовий запуск оновленого пішохідного фонтану, що на вулиці Чорновола. Побачити, як виглядатиме нова «Кульбаба» могли і перехожі.

— Перший запуск відбувся на минулому тижні. Тернополяни, які прогулювалися у цей час в центрі, мали змогу побачити оновлений водограй і вдень, і у вечірній час. Ті, хто бачив усе на власні очі, схвально відгукувалися про новий водограй у соцмережах, — кажуть в управлінні ЖКГ, благоустрою та екології ТМР.

Коли саме офіційно запустять фонтан на вул. Чорновола у Тернополі наразі не повідомляють. Наразі там тривають роботи з облаштування пішохідного фонтану із збереженням основного елементу  –  нової “Кульбаби”. 

— Також на прилеглій території до фонтану з влаштування пандусу в сквері на вул. В.Чорновола підрядники проводять влаштування зелених зон та завершують мощення ділянки фігурними елементами мощення, — пише komun.te.ua.

Відео того, як після запуску виглядатиме водограй у центральному сквері, можна переглянути за посиланням.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #кульбаба, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #фонтан
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»
20:16, 16 Квітня, 2024

Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»

Блоги
Найбільше читають: