Тернопільські водії таксі відмовляються возити «селян»

08.10.2019 23:43   Джерело: Терен
Опубліковано : Новини Тернопільщини

Попри оперативність не помітно толерантності – це часто можна сказати про водіїв тернопільського таксі. Вони дозволяють собі обирати маршрути чи зупинятись там, де їм вигідно. Також водії можуть зневажливо назвати своїх пасажирів, зважаючи на кінцевий пункт поїздки.

- Викликавши таксі пізно ввечері, водій обурено зреагував , мовляв « Їхати туди не буду , там така жахлива дорога ! Коли хтось викликає машину на цю адресу – завжди відхиляю замовлення . Ну і якби то була якась стара робоча машина , то б поїхав тією дорогою,а так – шкода своєї власної! Максимум можу довезти до шлагбаума», – пише в соціальній мережі користувачка таксі. – Я йому відповіла, що мені шкода мого життя. Я не збираюсь ходити темними дворами,тільки через те, що йому шкода машини. Тому й викликаю таксі, щоб безпечно дістатись додому . Зі стогонами,обуреннями і буркотінням все-таки доставив, куди треба. Розумію,  що то – людський фактор , але дуже вже часто трапляються таксисти-ніжинки- принцеси , які «туда не поїду», «задрали з тими Великими Гаями,тупі селяни» (з такими словами мене колись віз таксист в Гаї) .

Дівчина закликає компанію подбати про мінімальний корпоративний етикет та вихованість водіїв.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Терен  

Коментарі