У батька 9 дітей виявили онкологію, небайдужих тернополян просять про допомогу

Опубліковано:
8 Жовтня, 2019

Батькові дев’яти дітей поставили невтішний діагноз – онкологія. Він вже майже пройшов весь курс хіміотерапії. А попереду – оперативне втручання в одній із столичних клінік. Андрій – єдиний годувальник у сім’ї, тому коштів для його лікування у родини немає. Тож сім’я звернулася за допомогою до журналістів Т1 Новини та усіх небайдужих тернополян.

За два місяці Андрій Задойоний схуд на 25 кілограмів, а потім почали мучити болі в животі. Дружина розповідає, що чоловік майже не міг нічого їсти. Тоді вони вирішили негайно звернутися до лікарів. Спершу до сімейного, який скерував до онколога.

– Ми зробили комп’ютерну томографію і лікар попросив чоловіка вийти. Вона звернулася до мене і розповіла, що діагноз невтішний. Я така стояла зразу в шоці 5 хвилин. Мені було дуже важко сприйняти цей діагноз, – пригадує багатодітна мати Наталія Задойона.

Номер рахунку ПриватБанк: 5168 7573 9373 1163 (Наталя Задойона).

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #гроші, #допомога, #картка, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #хвороба
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: