Тернопільські студенти здобули стипендії імені Героїв Небесної Сотні

Опубліковано:
8 Жовтня, 2019

Згідно з указом Міністра освіти та науки України, чотирьом студентам з Тернопільщини призначили академічні стипендії імені Героїв Небесної Сотні на 2019/2020 навчальний рік. Про це повідомляють «тернополяни».

Стипендію призначено: Літвіновій Ганні Вікторівні, яка навчається в Тернопільському національному педагогічному університеті імені Володимира Гнатюка на спеціальності «Психологія»; Заярний Микола Андрійович, який навчається в Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя за спеціальністю «Інженерія програмного забезпечення»; Липак Тарас Андрійович студент Зборівського коледжу; Ще однією стипендіаткою стала Гаєвська Анна Андріївна, яка навчається в Тернопільському національному педагогічному університету імені Володимира Гнатюка за спеціальністю «Сценічне мистецтво»; Гаєвська Анна Андріївна (Тернопільський національний педагогічного університету імені Володимира Гнатюка. Сценічне мистецтво).

Сама ж стипендія буде виплачуватися щомісяця впродовж навчального року, починаючи з 1 вересня. Щороку призначається 50 академічних стипендій імені Героїв Небесної Сотні для студентів та курсантів закладів вищої освіти державної форми власності

До слова, для відбору стипендіатів Міністерство утворює конкурсну комісію, до складу якої входять представники родин Героїв Небесної Сотні (близькі родичі або уповноважені ними особи), чиїм ім’ям названо стипендії, а також по одному представнику від Міноствіти, Мінкультури, МОЗ, Міноборони.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Герої Небесної Сотні, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #степендія, #тернопіль, #тернопільські новини, #ТНЕУ, #ТНПУ ім. В. Гнатюка
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»
20:16, 16 Квітня, 2024

Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»

Блоги
Найбільше читають: