11 жовтня, у п’ятницю, у Бережанах відбудуться ІІІ Наукові Пікніки. Захід проходитиме у центрі міста на театральному майдані. Найочікуваніша наукова подія року стартує о 12.00 год. та триватиме до 15.00 год.   Усі охочі зможуть  побачити дива науки та поексперементувати з великою кількістю   дослідів. На наукових пікніках діятимуть мінілабораторії просто неба, демонструватимуть винаходи молодих науковців, робототехніку, відбудеться змагання дронів, запускатимуть ракети, показуватимуть принцип виверження вулканів.

Наукові Пікніки проводять для того, щоб популяризувати науки серед молоді та розвивати  сучасну наукову еліту в Україні. Вхід вільний.

Для тих, хто бажає демонструвати досліди та винаходи на наукових пікніках – потрібно зареєструватися до  9 жовтня 15:00 тут: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdyb_Dvh5HuG0QS_8CuVALqIUgHd9WrD4BlE5sbc-oVGCU-oQ/viewform?fbzx=8747351762627847761

Катерина Богуславська

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #бережани, #наукові пікніки, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: