Чортків поповнився новими велопарковками. Їх розмістили біля школи №5, спеціалізованої школи-інтернату спортивного профілю ім. Р. Ільяшенка, Чортківської райдержадміністрації та міської музичної школи.

У Чортківській міській раді розповідають, що ще 19 квітня десятки працівників різних державних та  приватних організацій долучилися до флешмобу «Велосипедом на роботу», який влаштувала Чортківська міська рада. Тоді найбільші корпоративні команди, які приїхали на велосипеді, визначали за відсотковим відношенням від загальної кількості працівників. Переможців обирали у трьох категоріях: «Бюджетні установи», «Державні установи», «Інші установи».  Тоді за результатами конкурсу-флешмобу у категорії «Бюджетні установи міста» перемогли ЗОШ №5, ДНЗ №7 та Міська музична школа; серед державних установ першість здобули Чортківська міська рада, котра віддала перемогу футболістам-юніорам ФСК «Кристал» із СШІ ім. Р.Ільяшенка №3, Чортківська районна державна адміністрація та Управління соціального захисту населення РДА; серед інших установ – велоклуб «Cadence», відділення «Ощадбанк» та ЧКЕП ТНЕУ. І от, перші установи уже отримали виграні у квітні парковки для велосипедів.

Повідомляють у міській раді.

Катерина Богуславська

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #велопарковки, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #чортків
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: