Пасажири шоковані жахливими умовами у популярному потязі, який курсує через Тернопіль

Опубліковано:
7 Жовтня, 2019

У соцмережі Facebook тернополянин Тарас Ковальчук написав про жахливі умови у потязі «Київ-Трускавець», який курсує через Тернопіль і яким дуже часто їздять жителі міста до інших областей.

null

 

null

«Це купе в потязі Київ Трускавець, на початковій станції у Києві! Тобто вагон після прибирання, та у ньому ще ніхто не їхав. Вартість з Києва до Тернополя 423.22 грн, що також порушує нові правила національного банку. Це біля 17 евро! Тепер питання до знатоків, за 17 євро у яких умовах та куда можна добратись. Oleh Koshla куда можна долетіти за 17 євро? Укрзалізниця – Ukrzaliznytsia де обіцяні реформи? Де якість?

P.S. На новорічні свята зараз купити в Україні квитки УЗ ми не можемо, але забронювати на політ за кордон залюбки. Кажете ми розвиваємо туризм?

P.P.S. Провідниця на вході у потяг, сказала що водійські права вже не ідентифікатором особи. Джерело такого рішення – якийсь пост у Фейсбуці – читайте!))))», – пише Тарас Ковальчук. Він також поділився світлинами купе, у якому їхав.

Катерина Богуславська

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #купе, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #поїзд, #тарас ковальчук, #тернопіль, #тернопільські новини, #умови, #ціна
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: