Ветеранів АТО Тернопілля запрошують долучитися до проекту працевлаштуватися 

Опубліковано:
7 Жовтня, 2019

Працівники Тернопільського обласного центру зайнятості запрошують ветеранів АТО долучитися до  проекту «Ветерани: від діалогу до працевлаштування». Завдання цього проекту – створити  сприятливі умови для працевлаштування ветеранів АТО та сприяти їх економічній адаптації після участі у бойових діях на Сході України.

Під час проекту учасники військові матимуть можливість поспілкуватися з найбільшими  роботодавцями українського ринку, зокрема, це: «ПриватБанк», «Ощадбанк», «Укрзалізниця» та інші організації та установи та пройти перше інтерв’ю. Протягом трьох днів учасники зможуть відвідати лекції від успішних ветеранів, отримати навички якісного спілкування з роботодавцями, підготуватися до співбесіди та зрозуміти очікування працедавців.

Участь у проекті є безкоштовною. Витрати на проживання та харчування іногородніх учасників беруть на себе організатори.

Четвертий семінар всеукраїнського проекту пройде в Івано-Франківську 21-23 жовтня 2019 р. Запрошують до участі демобілізованих воїнів АТО Івано-Франківської, Чернівецької та Тернопільської областей.

Проект реалізують за фінансової підтримки Міністерства у справах ветеранів України, організатор – ВГО «Об’єднання дружин і матерів бійців учасників АТО». Реєструватися потрібно за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/1N48tVMeTl91a2zGsPceBU_SHeYbN1uxI7SoaC1E…

Про це повідомляють у Тернопільському обласному центрі зайнятості.

Катерина Богуславська

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #ветерани, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #робота, #тернопіль, #тернопільські новини, #центр зайнятості
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: