«Син стікав кров’ю, повністю було перерізане горло…» – резонансна смерть на одному з підприємств Тернопільщини

Опубліковано:
6 Жовтня, 2019

Більше року як батьки Володимира Солтиса намагаються добитися справедливого розслідування загибелі їхнього сина. 8 червня минулого року він зірвався з висоти і загинув. Трагедія трапилася на підприємстві «Колос-2» у Теребовлі. Досі винних у смерті Володимира не знайшли і не покарали. Повідомляє Т1 Новини.

Дві смерті на підприємстві «Колос-2» у Теребовлі. Саме це стало основною темою сьогоднішньої прес-конференції. Хоча трагедії трапилися майже два роки тому, винних так і не покарали. Зараз за двома випадками триває розслідування. Батьки хвилюються, щоб справу не «зам’яли». Рідні переконані, якщо б на підприємстві подбали про належну техніку безпеки, трагедії могло б і не трапитися.

– Одну справу Михасика залишили в Теребовлі, а мого сина чомусь відвезли до Тернополя. Поліція спихає на прокуратуру, а прокуратура на поліцію. Де знайти правди я не знаю. Зверталася і до президента України, і до Генеральної прокуратури. Слідча, яка займається даною справою, вдруге призначила експертизу. Наразі справу так і не завершили, – розповідає мати загиблого Володимира Солтиса Любов Солтис.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #підприємство, #смерть, #солтис, #теребовля, #тернопіль, #тернопільські новини, #трагедія
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: