ТОП-5 поз у сексі, щоб отримати незабутній оргазм

06.10.2019 21:53   Джерело: TeNews
Опубліковано : Новини Тернопільщини

Значна частина жінок не отримує оргазму під час сексу. Деякі жінки стимулюють його, інші впевнені, що проблема у них і тому навіть не намагаються це змінити. Однак є декілька дієвих порад, які можуть змінити ваше життя і ви нарешті зможете насолоджуватись сексом. Слід не забувати, що "оргазм" у кожного проявляється по-різному (мова йде про час), комусь треба більше часу, а комусь менше.

Ось декілька поз у сексі, які допоможуть жінкам отримати швидше насолоду в ліжку.

1. Будь зверху!

Ця позиція ідеальна для отримання оргазму, адже жінка повністю може контролювати процес, а якзо партнер буде пестити рукою клітор - це додасть "вибуховості"

2. Потрійна вигода

Лежачи на боці, обличчям один до одного, поклади свою верхню ногу на його стегна. Це потрійний виграш: ти відчуваєш його пеніс всередині себе, а й твої, і його руки абсолютно вільні для стимуляції клітора!

3. Ложечка

Якщо ти все ще соромишся вібраторів, спробуй позицію «ложки», але не забудь дати доручення партнеру як слід зайнятися твоїм клітором і сосками.

4. Зворотній наїзниця +
Влаштовуйся на ньому зручніше в позі зворотного наїзниці, але зігни одну його ногу в коліні і притисніть до нього тазом, щоб одночасно з проникненням стимулювати клітор.

5. Вібратор

Візьми вібратор і лягай на стіл, добудувавши його між ніг над клітором. Партнер входить в тебе стоячи, а ти відчуваєш неймовірні відчуття від подвійної стимуляції.

За матеріалами сайту Космополітен


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі