На одній з тернопільських вулиць масово штрафували водіїв

Опубліковано:
6 Жовтня, 2019

22 постанови за паркування автомобілів на зелених зонах винесли муніципальні інспектори на вулиці 15 Квітня.

Мешканці вулиці неодноразово скаржилися на недобросовісних водіїв, які паркують машини на тротуарах та зелених насадженнях. Працівники управління муніципальної інспекції провели рейд із виявлення правопорушень за вказаною адресою.

“Під час перевірки виявлено, що зелені зони на прибудинкових територіях знищуються власниками автотранспорту внаслідок паркування на них. За результатами, інспекторами управління оформлено на правопорушників чотири адміністративних протоколи за ст.152 КУпАП (порушення п.1 р. ІV Правил благоустрою ТМТГ №7/36/12 від 24.07.2019р.), – повідомили на сайті міської ради.

Разом з тим, за порушення Правил паркування, зупинки та стоянки транспортних засобів, на вул. 15 квітня інспекторами з паркування винесено 18 адміністративних постанов на власників транспортних за ст.122 КУпАП. На всіх правопорушників буде накладено адміністративне стягнення у вигляді штрафу.

Водіям нагадують, що паркування на зелених зонах не лише несе шкоду природі та навколишньому середовищі, а й є порушенням Правил благоустрою Тернопільської міської територіальної громади.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #поліція, #тернопіль, #тернопільські новини, #штраф
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: