Відома тернопільська гумористка відверто розповіла про відносини з Притулою

06.10.2019 15:13   Джерело: Тернопіль наживо!
Опубліковано : Новини Тернопілля

Відома гумористка Тетяна Песик взяла участь у зйомках шоу “Нового каналу”: вона розповіла своєму суперникові Кості Трембовецькому всю правду про те, що її пов’язує із Сергієм Притулою.

Як повідомляє “Доба“, на шоу “Хто зверху?” під час конкурсу “Правда чи брехня” артистка відверто розповіла про себе саму та свій характер.

Наступне запитання Тетяни Песик взагалі поставило суперника у глухий кут. Акторка запитала, чи правда те, що вона “колишня” Сергія Притули. Після цих слів Сергій Притула втратив дар мови і повільно почав сповзати під свій капітанський місток. Ведучий викрутився і пояснив свій вчинок.

“Я заховався, щоб Костя не дивився на мене, і за моєю реакцією не зрозумів – так чи ні?”, – сказав Сергій Притула.

В той же час приголомшена Леся Нікітюк жартома зомліла, повіривши в слова акторки про стосунки з Притулою.

Відповідь Тетяни Песик заспокоїла всіх. Дівчина розповіла, що в рамках проекту “Підйом” їй довелось розігрувати Сергія Притулу і вона зіграла його колишню. Отож, акторка зізналася, що це була всього лише роль.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Тернопіль наживо!  

Коментарі