На одному з підприємств у Теребовлянському районі – дві смерті

Опубліковано:
5 Жовтня, 2019

Протягом 2017-2018 років на території одного з підприємств загинуло двоє людей. Чоловік 1995 року народження загинув у серпні 2017 року, впавши у яму, глибиною три метри. На фірмі у цей час тривали будівельно-монтажні роботи.

Випадок розлсідували поліцейські. Була проведена комплексна експертиза в Києві. А у вересні 2019 року матеріали направили на повторну експертизу в Харківський науково-дослідний інститут судових експертних. Лише після її результатів провадження слідчі зможуть скерувати до суду.

8 червня 2018 року на підприємстві у Теребовлі загинув 21-річний житель села Плебанівка. Хлопець працював різноробочим, проводив заміну даху на зерносушильній споруді приватного підприємства. Під час робіт він впав з висоти гостру частину металлу.

Слідчі порушили кримінальне провадження за частиною 2 статті 272 ККУ – Порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою та статті 172 ККУ – Грубе порушення законодавства про працю.

За матеріалами відділу комунікації поліції Тернопільської області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #підприємство, #смерть, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: