«Розпочали реконструкцію, але не знають чи закінчать»: у Тернополі ремонтують Гаївський міст

Опубліковано:
5 Жовтня, 2019

У Тернополі розпочали перші роботи  з реконструкції  Гаївського моста. Наразі ремонтні роботи проводять за кошти тернопільського бюджету, але їх надовго не вистачить.

Як зазначає заступник міського голови з питань інфраструктури Владислав Стемковський, якщо додаткові кошти не надійдуть з держбюджету, то максимально, що вони зможуть зробити, то це влаштування буро-набивних паль та основної опори шляхопроводу.

Наразі, цими днями, на шляхопроводі уже розпочалися роботи з формування основи монолітної опори Гаївського мосту. Основа стоїть на семи палях, які попередньо бурили та заливали. Після чого розпочнеться виведення колон, які стануть опорою для заливання розподільчої плити. Також, на цій ділянці провели заміну газопроводу середнього тиску, а з іншої сторони шляхопроводу виконується заміна мереж електропостачання.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #гаївський міст, #міст, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #ремонт доріг, #ремонтні роботи, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: