Із 7 жовтня у дитсадках та медичних закладах Тернополя включать опалення

Опубліковано:
5 Жовтня, 2019

З понеділка, 7 жовтня, у дошкільних навчальних закладах та закладах охорони здоров’я Тернополя буде включено теплопостачання.

Про це повідомляє прес-служба Тернопільської міської ради.

Оскільки 7 жовтня у школах розпочинаються канікули, опалення у навчальних закладах середньої освіти в Тернополі буде увімкнено, коли відновиться навчальний процес, пояснив міський голова Сергій Надал.

«Наразі працівники КП «Тернопільміськтеплокомуненерго» вже розпочали проводити необхідні технічні роботи, щоб розпочати опалювальний сезон у дитячих садочках та лікарнях вчасно. Оскільки синоптики надають інформацію про потепління у найближчі декілька днів до +14+15 °C, то рішення щодо житлового фонду буде прийматися згодом, – зазначає Сергій Надал. – Такий крок дозволить зекономити кошти мешканцям. У випадку, якщо погода залишиться такою, як зараз, опалення в усьому місті буде включене швидше».

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #опалення, #садок, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: