У Тернополі пройшов всеукраїнський жіночий бізнес-форум Lady Fest

Опубліковано:
5 Жовтня, 2019

Два дні проходив у Тернополі всеукраїнський жіночий бізнес-форум Lady Fest, у якому взяло участь понад півтори сотні бізнес-леді з різних регіонів України.

«Як стати успішною в усіх сферах одночасно, віднайти гармонію та поєднати усю багатогранність жінки: бути щасливою дружиною і мамою і при цьому розвиватися у професійній сфері? До нас завітають відомі жінки, які поділяться власними історіями успіху, розкриють секрети зростання бізнесу та розвитку особистості. Це буде майданчик для обміну досвідом, де жінки зможуть відчути плече та підтримку одна одної, тому що жіноча енергетика, а тим паче жіноча бізнесова енергетика, є дуже потужною», — так анонсувала захід на пресконференції одна з його організаторок, засновниця Української Платформи «Жінки в Бізнесі» Надія Лисецька.

Відтак про свої історії успіху на форумі розповіли такі яскраві представниці ділового українського жіноцтва, як, приміром, львів’янка Оксана Черепанич — перший шеф-кухар ресторану «Криївка», ініціатор проєкту «Кулінарна Школа Боско»; засновниця бренду GREHORI TEXTILE, киянка Світлана Лисенко — головний лікар-косметолог і засновниця клініки медичної косметології ESTHE’L; видавниця журналів VESNA і HEALTH, одеситка Наталя Делієва — голова ГО «Асоціація жінок України «Дія», директорка Першого благодійного театрального фонду».

Утім ішлося на форумі далеко не лише про бізнес та те, як досягти в ньому успіху, а й про інші речі, що є дуже важливими для жіноцтва. Так, приміром, відбулася панельна дискусія «Жінка&Чоловік: партнерство чи боротьба», під час якої своїми думками і досвідом поділилися відомі в Україні сімейні пари, в яких бізнесом займаються обоє. Психолог, сексолог та сімейний консультант Наталя Ішкова розповіла учасницям про те, як примирити бізнес та… чуттєвість. А стиліст- іміджмейкер, власниця студії стилю #SaMa Мар’яна Сабадаш представила їм базові знання про те, що таке формальний дрес-код та як завжди залишатися в тренді без допомоги стиліста.

— Це дуже добре, що такі форуми проводяться і дають жінкам нові можливості, допомагають розпочати власну справу, — прокоментувала партнерка форуму, керівниця регіонального представництва Української Платформи «Жінки в Бізнесі» Ольга Навроцька. — Жіночий бізнес також дасть змогу зміцнити нашу державу. Адже жінка — це генофонд нації. І коли наші жінки масово виїжджають за кордон, а багато хто там залишається, то разом з ними виїжджає і майбутнє країни. Якщо в жінок буде тут своя успішна — хай навіть маленька — справа, то їм не треба буде їхати деінде.

Проєкт, у рамках якого проходив форум, спрямований передусім на розвиток жіночого підприємництва і був започаткований Центром інформаційної підтримки бізнесу (заснований на базі Вінницького клубу ділових людей. — Авт.) у рамках ініціативи EU4Business Європейського Союзу та за підтримки Європейського банку реконструкції та розвитку. 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Lady Fest, #бізнес, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #форум
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: