«Гроші людей кидають в калюжі»: на Тернопільщині не будуть платити за неякісний ремонт дороги

Опубліковано:
4 Жовтня, 2019

У Ланівцях відмовилися оплачувати роботу підрядній організації, яка засипала ями під час дощу.

Пост з відео, де підрядники засипають калюжі викликав неабияке обурення у містян. Люди закликали не платити за таку неякісну роботу. Адже, за декілька тижнів після такого ремонту знову потрібно буде засипати ями.

«Де керівництво міста, і чому роботи в нашому ОТГ виконує найгірша фірма області, яка створена лише для відмивання грошей ??? Чи ви разом з нею відмиваєте гроші ?!!! Тепер зрозуміло чому в проливний дощ роблять дорогу. Мало того, що це гроші простих Ланівчан кидають в глибокі калюжі, так її прийдеться за декілька тижнів робити знову, чи ви знайшли оптимальну схему відмивання мільйонів ???», — зазначає Andrii Kozak.

В результаті розголосу, Служба автомобільних доріг у Тернопільській області дала припис підрядній організації з вимогою зупинити ліквідацію аварійної ямковості. До оплати вони прийняті не будуть.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #дощ, #ланівці, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #ОТГ, #ремонт доріг, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: