Коли в Тернополі розпочнеться опалювальний сезон?

Опубліковано:
4 Жовтня, 2019

У Тернополя, з 7 жовтня, почнуть розпочати опалювати приміщення дитячих садків та лікарень. Про це повідомляє Тернопільська міська рада.

Наразі, уже розпочалися роботи із початком опалювального сезону. Що стосується навчальних закладах середньої освіти, оскільки з понеділка розпочинаються осінні канікули, то опалення включать після відновлення навчального процесу. Також, впродовж тижня приймуть рішення, що стосується обігріву житлових будинків.

«Оскільки синоптики надають інформацію про потепління у найближчі декілька днів до +14+15 °C, то рішення щодо житлового фонду буде прийматися згодом. Такий крок дозволить зекономити кошти мешканцям. У випадку, якщо погода залишиться такою, як зараз, опалення в усьому місті буде включене швидше», – зазначає Сергій Надал.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #дитячі садки, #житлові будинки, #лікарні, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #опалення, #опалювальний сезон, #тернопіль, #тернопільські новини, #школи
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: