«Приїхала надавати сексуальні послуги»: у Тернополі затримали «заробітчанку»

Опубліковано:
4 Жовтня, 2019

У Тернополі затримали жінку із Запоріжжя, яка приїхала до міста  на  «заробітки»  — надавати  сексуальні послуги.  Тривали такі нелегальні заробітки впродовж двох  тижнів.

Як повідомляють в поліції,   жінка також була пов’язана із  торгівлею людьми. Раніше вона  працювала разом із сутенером на території сусідньої області, але умови  роботи її не влаштовували,  тому вона приїхала  до Тернополя.  Жінка  орендувала  квартиру, розмістила  оголошення в інтернеті про надання сексуальних послуг та  розпочала власний «бізнес». За годину такої  «роботи»  вона просила 1200 гривень.

До слова, жінку викрили правоохоронці. На неї склали адмінпротокол відповідно до частини 1 статті 181-1 КУпАП – заняття проституцією.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #запоріжжя, #заробітчанка, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #рабство, #сексуальне рабство, #сутенер, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: