Стало відоме прізвище кандидата на посаду голови Тернопільської ОДА

Опубліковано:
3 Жовтня, 2019

Сьогодні вранці на сайті НАЗК появилася декларація ще одного кандидата на голову Тернопільської ОДА – Ігора Сопеля.

Цей чоловік балотувався до Верховної ради на Теребовлянському окрузі від Слуги народу. Однак програв діючому нардепу Миколі Люшняку.

От віхи біографій кандидата на посаду, які він зазанчив у автобіографії. Народився 16 вересня 1974р. в м. Хоростків Гусятинського р-н, Тернопільської обл. Навчався у Хорстківській школі № 1, займався в шкільній секції баскетболу, захоплювася музикою (був учасником музичного гурту). Після закінчення школи вступив до Тернопільського державного технічного університету, після закінчення отримав кваліфікацію інженер –механік. Трудову діяльність розпочав у 1991р. на Хоростківському цукровому заводі слюсарем КВПіА, після чого обійняв посаду – інженер ТЕЦ, загалом пропрацював на підприємстві 13 років. У 2003 році розпочав підприємницьку діяльність. 
З 2010 р. керівник Хоростківського регіонального структурного підрозділу ТОВ «Агробізнес». Підрозділ обслуговує три райони Тернопільської області (Гусятинський,Теребовлянський та Чортківський). Підприємство є одним із лідерів в Україні з виробництва хлібобулочної продукції. У 2010-2015 роках депутат Хоростківської міської ради. З 2017р керівник федерації футболу у м.Хоростків. 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #кандидат, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #ОДА, #Сопель, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Макс Кідрук: “Я не песиміст, а реаліст…”
15:14, 11 Квітня, 2024

Макс Кідрук: “Я не песиміст, а реаліст…”

Блоги
Найбільше читають: