На Тернопільщині чергове ДТП: шестирічного хлопчика та кількамісячну дитину госпіталізували

Опубліковано:
3 Жовтня, 2019

Поблизу с. Козова Тернопільської області, 2 жовтня, кермувальниця з’їхала на узбіччя та врізалася в електроопору.

Як повідомляє поліція, чому жінка з’їхала на узбіччя вони не знають. Аналіз крові, для перевірки на вміст алкоголю, нічого виявив. Поліцейські припускають, що основною причиною дорожньо-транспортної пригоди став той факт, що жінка не впоралася з керування.

 Діти кермувальниці, які їхали з нею, отримали тілесні ушкодження. Шестирічного хлопчика не госпіталізовували — у нього забійна травма голови та лівого стегна, а от кількамісячну дитину з закритою черепно-мозковою травмою, набряком головного мозку, тупою травмою живота й грудної клітки поклали в реанімаційне відділення

До слова, водій та пасажири порушили основне правило — їзда без пасків безпеки. В Україні щороку на дорогах гине 3,5 тисячі людей. Значна частина не залишає собі шансів в аварії через ігнорування паска безпеки. Якби усі водії користувалися ременями безпеки, це зберегло б до 1 тисячі українців щороку, а смертність на дорогах могла б скоротитися втричі.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #аварія, #ГУНП, #ДТП, #Козова, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Макс Кідрук: “Я не песиміст, а реаліст…”
15:14, 11 Квітня, 2024

Макс Кідрук: “Я не песиміст, а реаліст…”

Блоги
Найбільше читають: