Чому чоловіки зраджують? Тому що можуть. Чи розпадаються шлюби через зради? Розпадаються, але рідко. Причини очевидні – жінки терплять, виправдовують чоловіків міфом про те, що ті від природи полігамні, тому відносяться до походів “наліво” як до неминучості.

Ми вже описували причини зрад чоловіків і фрази, які говорять зрадники, проте як би ти не була підкована в теорії – на практиці ніхто з нас не застрахований від адюльтера. Важливо: не потрібно припиняти довіряти чоловікам, ставати параноїчкою і очікувати зради на кожному кроці.

Соціологи провели численні дослідження, узагальнили найрізноманітніші фактори зрад і результати опитувань, і ось невтішна статистика:

– дружинам зраджують 73% чоловіків (у цю цифру увійшли як регулярні зради, так і разові);

– 20% невірних чоловіків мали за подружнє життя не більше однієї коханки (знову ж таки – разову або постійну);

– якщо в родині зраджував батько, то ймовірність аналогічної поведінки сина дорівнює 85%;

– всього 3% чоловіків згодні одружитися на коханках;

– 15% чоловіків скоюють зраду “випадково” – в стані алкогольного сп’яніння. Ще 12% чоловіків скоїли адюльтер, коли їх жінка була відсутня тривалий час (відрядження, відпустка, будь-яка інша поїздка довше тижня);

– 57% опитаних зраджують своїм половинкам з заміжніми жінками.

Чому чоловік зраджує, але не йде до коханки?

Ми вирішили звернутися до популярного психолога Володимира Науменка і дізнатися очевидні причини зрад і як поводитися, якщо ти дізналася про невірність свого чоловіка. Ексклюзивно для tochka.net Володимир записав відео, в якому розповів, чому ж зраджуючі чоловіки не йдуть від дружин або дівчат до коханок: 

Отже, що ми винесли з відео Володимира Науменка?

Чоловік зраджує, тому що йому так зручно. Що таке “здорові стосунки”? Це коли вам з партнером добре один з одним. У разі невірності так не відбувається. В першу чергу, жінці буде дискомфортно з самою собою, адже їй потрібно з цим жити (дізналася вона про зраду, просто здогадується або хтось розповів … але її життя дуже сильно змінюється). І тут потрібно зрозуміти: що буде жінку спонукати прийняти рішення “за” чи “проти” – продовжувати такі відносини або завершити їх, пробачити чи ні. Тому що, як правило, дружина – це людина, яка любить, забезпечує комфортний побут, ніколи не зрадить. Коханка же – це найчастіше просто задоволення своїх фізичних і емоційних потреб. Багато чоловіків на питання, чому вони зраджують, відповідають: “Хочеться адреналіну, хочеться переконатися, що я самець і що жінки на мене все так само дивляться, як на чоловіка”. До таких чоловіків виникає питання: якщо ви так поводитеся, що ж відчуває ваша дівчина/дружина? У відповідь найчастіше можна почути, що полігамія закладена в них природою.

Почуття обов’язку. Є такі чоловіки, які не можуть отримати всього того, чого хочуть, у відносинах, але і не хочуть припиняти їх. Вони хочуть всидіти одразу на двох стільцях. Така собі відсутність домовленості з собою, яке приносить дискомфорт. Ті чоловіки, які колись зраджували або зраджують на постійній основі, відчувають дискомфорт і почуття провини, але ніяк не можуть вплинути на свої зради. Тому що є почуття обов’язку перед сім’єю. Але! Кому в такому випадку він робить краще? Дітям? Ні – адже діти страждають. Своїй жінці? Ні. Вона страждає не менше.

Розходитися не вигідно. Навіть якщо у них спільне майно, спільний бізнес, чоловік розуміє, що це економічно недоцільно. Для нього.

Невпевненість в коханці. Часто чоловіки не впевнені в своїй коханці – сьогодні вона є, а завтра немає. А дружина пробачить, адже вона любить.

Проблеми в сексі. Часто буває так, що жінка або відходить в дітей, або перестає займатися собою… Так, не завжди причина на 100% на стороні чоловіка. Інше питання: чому тоді чоловіки не розмовляють зі своїми половинками і не проговорюють, що їм подобається і що їх не влаштовує?

Що робити, якщо ви дізналися, що вам зраджують?

Не ставати заручницею емоцій. Емоції призводять до нехороших негативних наслідків.

Не потрібно закривати на це очі. Якщо ви так будете поводитися, так буде відбуватися завжди – він буде зраджувати постійно, знаючи, що його приймуть назад.

Не можна зустрічатися або дзвонити коханці, щоб поговорити з нею. Це не спрацює і це нічого не змінить – знає вона про вас чи ні.

Не можна зраджувати в якості помсти. Це нерозумно. Якщо ви не можете пробачити свого чоловіка, просто поставте крапку у стосунках.

Не варто розповідати родичам і подругам – все може сто разів змінитися, а люди будуть про це пам’ятати і завжди вам про це нагадають.

Не можна вплутувати сюди дітей. Не можна маніпулювати чоловіком за допомогою дітей, оскільки всі будуть страждати в цих відносинах.

Зрада – це завжди боляче і неприємно. Це може бути разова фізична зрада, яка більше не повториться. Якщо ж адюльтер відбувається на постійній основі і чоловік просить любити і приймати його таким, робіть вибір і пам’ятайте: безвихідних ситуацій не буває. Завжди знайдуться люди, які вам допоможуть.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #зрада, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #чоловік
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: