Як тернополянам отримати субсидію у готівковій формі?

Опубліковано:
2 Жовтня, 2019

Олександра 40 років тому переїхала до Тернополя з Росії. Працювала на “Ватрі” та “Оріоні”. Після 45 років роботи пішла на пенсію і вже другий рік використовує субсидію. Жінка розповідає, в опалювальний період за комуналку доводилось оплачувати близько двох тисяч гривень. А субсидія була невеликою, бо жінка ще працювала. Цього року, сподівається пані Олександра, сума буде більшою.

“Минулого року гірше було з чергою. А так, то хочу вам сказати, що я за те, щоб просто зменшили тарифи і нам не треба було б тут стояти в чергах”, – розповідає Олександра Гороховська.

Про монетизацію пільг та субсидій жінка чула, та таких змін не підтримує і каже: “Я рахую, не треба грошей давати. Хай одразу перераховують їх у ті організації, куди вони мають йти”.

В управлінні соціальної політики сьогодні багато людей. Усі заповняють декларації та заяви. Їх видають перед входом у кабінет.

Найбільше людей цікавить, чи потрібно поновляти субсидію. Про монетизацію пільг на оплату комуналки говорять мало. Люди кажуть, головне, щоб ці кошти взагалі нарахували.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #гроші, #квартплата, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #субсидія, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: