У Києві відбудеться остання виставка генія з Тернопільщини Івана Марчука

Опубліковано:
2 Жовтня, 2019

 18 жовтня у мистецькому просторі ARTAREA стартує масштабний проєкт – “Секрети геніальності: 100 невідомих творів Івана Марчука”.

Художник останні 10 років є одним з найвідоміших представників українського образотворчого мистецтва в Україні та світі.

У 2007 році в британському рейтингу “100 геніїв сучасності” Іван Марчук посів 72 місце (в цьому ж рейтингу співзасновник Apple Computer Стів Возняк – 67 місце, засновник компанії Microsoft Білл Гейтс – 43 місце, Далай Лама – 26 місце і інші).

Після повернення в Україну з США в 2001 році роботи Марчука були доступні киянам до перегляду в рамках виставок і експозицій (зокрема у “Мистецькому арсеналі”).

 

У мистецькому просторі ARTAREA легендарний художник представить 100 раніше невідомих широкій публіці робіт, проведе авторську зустріч і майстер-клас з живопису. Майстер вирішив, що це буде його остання виставка у Києві.

Крім цього, вперше буде створена за мотивами картин Марчука digital- інсталяція. Раніше команда галереї робила аналогічні проекти за мотивами робіт Босха, Пікассо, Далі та інших знакових фігур світової художньої спадщини.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #виставка, #київ, #марчук, #мистецтво, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: