У Тернополі шукають свідка вбивства  Віталія Гнатишина

Опубліковано:
1 Жовтня, 2019

 

З проханням допомогти знайти людину, яка є співучасником, координатором, а також свідком вбивства звертаються батьки Віталія. Уже більше як рік вони намагаються покарати винних у смерті свого сина, але кожного разу судді не можуть винести вирок. Недостатньо свідків, не явка в судді та ряд додаткових клопотань від адвокатів обвинувачуваних — це ряд причин чому затягують слухання.

Як повідомляють слідчі та прокурори усі свідки були вже допитані, але чомусь до справи все-таки не долучили третього учасника подія. На відео з камер, видно, що він привів Біляшевича до хлопців і в той момент почалася бійка. Сам же чоловік участі в бійці не бра, а лише був спостерігачем.

“Особа, яка постійно спостерігала і в певний момент, коли брат з друзями вийшов із закладу, підвела Біляшевича В. до них, після чого почалося побиття і саме вбивство Терендехом С. Гнатишина Віталія. Ми не одноразово зверталися із клопотаннями у правоохоронні органи, про встановлення даної особи, на що отримували усні відповіді «він вам не допоможе»”, – зазначає Дмитро Гнатишин

Подейкують, що дана особа є сином впливових батьків в Тернополі, які допомагають зв’язками й фінансово вбивцям, і дуже не хочуть щоб його притягнули до відповідальності або навіть у якості свідка.

Нагадаємо, Віталію Гнатишину, разом з друзями у нічному клубі Alur святкував своє двадцятиліття. Хлопцеві нанесли важкі тілесні ушкодження. Через 8 днів він помер так і не прийшовши до свідомості.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Alur, #вбивство, #Віталій Гнатишин, #нічний клуб, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: