На Тернопільщині освятили велетенську воскову свічку (Фото)

Опубліковано:
1 Жовтня, 2019

У Марійському духовному центрі в Зарваниці відбулася друга Всеукраїнська проща пасічників. Під час паломництва священники освятили рекордну воскову свічку. Її вага сягає 115 кілограмів. Про це у мережі написала учасниця прощі Poturai Natalka.

“Цьогорічна проща була особливою.

Адже в цей день було передано у Зарваницю та освячено надзвичайну воскову свічу вагою 115 кілограмів.

Віск для виготовлення свічі збирався по усіх усюдах. Долучилося безліч пасічників з Тернопільщини і на лише. Свіча вийшла просто надзвичайна і як це часто буває, фото не передає усієї краси, величі та духовності оригіналу.

Звісно, що ми не могли на долучитися. І неймовірно тішимося з того, що від сьогоднішнього дня частинка роботи наших бджілок приноситиме світло у цей храм, у душі тих людей, які проходитимуть до Зарваниці з молитвою подяки та прохання до Бога.

Щира подяка голові Тернопільської обласної спілки пасічників Юрію Березовському за ініціативу та втілення” — йдеться у дописі.

Фото з допису

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #зарваниця, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #свічка, #тернопіль, #тернопільські новини, #церква
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: