Депутат Олександр Башта вийшов із коми після інсульту та дав перше інтерв`ю (Відео)

Опубліковано:
1 Жовтня, 2019

Депутат облради Олександр Башта прийшов до тями. Знімальній групі Т1 Новини вдалось першими поспілкуватись з чоловіком після кількох тижнів перебування в комі. Медики кажуть, стан чоловіка стабільний, є динаміка до покращення.

Читайте також

Олександр Башта перебуває у медикаментозному сні, кажуть тернопільські медики (Відео)
Олександр Башта третій день у комі. Родина просить про допомогу

Кілька тижнів він був у комі і, нарешті, після оперативного втручання прийшов до тями. Олександр Башта дає своє перше інтерв’ю після інсульту. Лікарі кажуть, навіть звичайне вітання для нього зараз це подвиг.

Зараз йому важко говорити і до нього помалу повертається пам’ять. Поки що Олександр пригадує лише своє ім’я та прізвище. А лікарі називають це вже великим досягненням.

Реабілітація Олександра Башти після інсульту триватиме ще не один тиждень кажуть у медзакладі. Медичний директор з лікувальної роботи НКП”Тернопільська міська лікарня швидкої допомоги” Світлана Вус наголошує, шанси врятувати чоловіка були мінімальні. Проте, завдяки команді лікарів-професіоналів депутата облради вдалось повернути до життя.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #башта, #інсульт, #кома, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: