Москвич на смерть подавився салом, коли їв його в темряві

Опубліковано:
30 Вересня, 2019

Салом подавився і помер 56-річний москвич під час вечері 29 вересня. Рідні до приїзду лікарів намагалися витягнути шматок, але той застряг занадто глибоко в горлі. У кімнаті, де вечеряв чоловік, перегоріла лампочка, і пізніше лікарям довелося виймати шматок під світло ліхтарика.

Про це повідомляє Цензор.НЕТ із посиланням на “МК“.

“У квартирі, де сталося нещастя, проживала сім’я з трьох осіб – глава сімейства і його син з дівчиною. У фатальний день господар квартири близько 19.00 вечеряв у своїй кімнаті. Він поклав великий шматок сала та інші закуски на стіл, увімкнув телевізор. До того ж, в кімнаті було темно, бо перегоріла лампочка. Родичі перебували в сусідній кімнаті. Вони викликали екстрені служби міста, коли чоловік захрипів і став задихатися – виявляється, він заковтнув занадто великий шматок сала і не розжував. Тому їжа застрягла глибоко в горлі. Дихальні шляхи були повністю перекриті”, – повідомили подробиці ЗМІ.

Родичі до приїзду лікарів робили все можливе, щоб витягти сало, – їх інструктував диспетчер “швидкої допомоги”. Жінка безперервно плакала – маніпуляції не давали результату, чоловік не подавав ознак життя. Медики легко за допомогою інструментів витягнули об’ємний шматок. Поки лікарі працювали, рідні світили настільною лампочкою і ліхтариком. На жаль, коли їжу витягли, пацієнт був уже мертвий – він помер від удушення.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #вдавився, #москвич, #сало
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: