«Красиві та успішні»: у Тернополі відбудеться бізнес-форум «Lady Fest»

Опубліковано:
30 Вересня, 2019

Вперше в Тернополі, 1 та 2 жовтня, відбудеться жіночий бізнес-форум «Lady Fest Ternopil-2019». Для тих, хто лише на шляху до фінансової свободи та успіху проведуть різноманітні майстер-класи, воркшопи тощо. 

Як зазначають організатори, форум стане своєрідним майданчиком для людей які хочуть розпочати власну справу. Впродовж двох днів, найуспішніші жінки не лише поділяють власним досвідом та перепонами, які виникали на їхньому шляху, а й дадуть свої настанови учасниця. 

«Як стати успішною, віднайти гармонію, поєднати усю багатогранність жінки: бути дружиною, мамою і при цьому розвиватися у професійній сфері? Про це та ще трохи більше ви дізнаєтеся саме на «Lady Fest Ternopil». До нас завітають відомі жінки, які поділяться власними історіями успіху, розкриють секрети зростання бізнесу та розвитку особистості», – зазначає ініціатор та організатор жіночого бізнес-форуму «VinLadyFest» та «LadyFestTernopil» Надія Лисецька. 

До слова, партнерами жіночого форуму є :Тернопільський осередок ГО «Асоціація жінок України «Дія» (Ольга Шахін), регіональне представництво Української Платформи «Жінки в Бізнесі» (Ольга Навроцька), ГО «Ділові українські жінки в Тернопільській області (Ірина Демкура). 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Lady Fest Ternopil-2019, #бізнес, #Жіночий форум, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #форум
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: