Чоловік з Тернопільщини пішов на кримінал, щоб оформити візу

28.09.2019 14:13   Джерело: Доба
Опубліковано : Новини Тернопілля

Кримінальна відповідальність загрожує жителю Чортківщини через підроблений штам реєстрації місця проживання у паспорті громадянина України.

«Липову» відмітку виявили днями у Чортківському районному відділі міграційної служби, куди громадянин звернувся для оформлення ID-картки замість паспорта-книжечки.

Спеціаліст при наданні адміністративної послуги звернула увагу на те, що штамп і підпис посадової особи не відповідають дійсності, - повідомив начальник Чортківського районного відділу міграційної служби Ростислав Долинчук.

Про факт виявлення ознак злочину, передбаченого частиною 4 статті 358 Кримінального кодексу «Використання завідомо підробленого документа» негайно повідомили співробітників поліції. Паспорт вилучений і направлений для проведення експертизи.

Як зізнався власник документа, на маніпуляції з паспортом пішов ще декілька років тому, аби оформити візу. Про те, що може мати через це неприємності із законом, чоловік не замислювався. 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Доба  

Коментарі