Майбутні художники спілкувалися із тернопільською письменницею (Фото)

Опубліковано:
27 Вересня, 2019

Цими днями у Тернопільських бібліотеках розкішне велелюддя: там вирують різноманітні заходи, приурочені IX Тернопільському Бібліофесту. Чимало цікавих зустрічей відбувається із письменниками.

null

 

null

 

null

У бібліотеці-філії №5 для дорослих учні місцевого ліцею №21 спеціалізованої мистецької школи ім. І. Герети спілкувалися із письменницею і журналісткою Валентиною Семеняк. Вона ознайомила присутніх із своїм творчим доробком, а також презентувала нову книгу оповідань «На скрижалях часу». Книга була представлена на Львівському книжковому Форумі. Завідувачка бібліотеки Надія Данчевська вручила подяки завідувачці бібліотеки згаданого ліцею Марії Гаврон та Валентині Семеняк «за вагомий особистий внесок у духовне виховання учнів, популяризацію української книжки, співпрацю з бібліотекою №5 для дорослих та допомогу у проведенні масових заходів та організації виставок».

Дарина Колосок

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #зустріч, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #семеняк, #тернопіль, #тернопільські новини, #школа
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: