«Нино, я иду на дно»: реакція соцмереж на участь Олега Винника у проросійському проекті

Опубліковано:
27 Вересня, 2019

Український співак Олег Винник долучився до проекту російського музичного гурту, знявшись у кліпі «Всем мир» разом із російськими зірками. Хоча автори зазначили, що мета – «закликати людей об’єднатись та мирно існувати», проте, переглянувши кліп, виникає тільки одне відчуття – перекладання вини за війну- пише Діло.

За таку витівку Олега Винника вже встигли занести до бази «Миротворець», як «учасника російської пропагандистської антиукраїнської акції #ВсемМир, направленої на перекладання відповідальності за розв’язану Росією (країна-агресор) війни в Україні».

Скрін: Діло

Скрін: Діло

Журналістка ІП «Діло» промоніторила реакцію соцмереж на вчинок співака.

Відреагував однофамілець Олега, фронтмен гурту «Мері» Віктор Винник.

«Тут багато хто здивований і майже ображений миролюбною заявою артіста Алєгга Вінніка (шукати в неті якщо дуже треба). А мене особисто дивує ваше здивування… Бо виходить, що виступати у формі савєцкай армії на інтерах і співати «сінєнькій платочєк» – це нормально. Бути практично рускомовним виконавцем – це нормально. Щось там триндіти про Революцію в негативних сенсах – це нормально. А читати віршики про мир з русньою – не нормально… Ну как дєті, чесне слово))) І напевно ви розумієте, що на популярності артіста Вінніка хвиля вашої інтернет-ненависті ніяк не відіб‘ється, скоріше навпаки… P.S. Відреагував, бо так ся стало, що я теж Винник…», – написав на своїй сторінці у Facebook.

Відомий львівський журналіст Олег Радик іронічно пожартував, що на Львівщину з концертами Олег Винник може навіть не потикатися. 

Також ситуацію прокоментував головний редактор газети «Факти» Олександр Швець.

«Хороша це ідея – закликати всіх до миру. Чудова. Правда, куди сильнішою вона була б, якби спочатку закликати всіх до виведення військ з захоплених чужих територій, до припинення вбивств громадян сусідніх держав на їх рідній землі і, взагалі, до відмови від зазіхань на чужу свободу і незалежність. А ось тоді вже і «всеммір», – йдеться в дописі.

Залишила коментар і одеська журналістка Олена Ротарі.

«Рік тому писала про цю істоту. Тоді мені сказали, що він патріот, бо співає українською. Нікому, напевно, не потрібно розповідати про його «всіммир» з окупантами? А завтра це буде виступати в Одеській області. Дуже цікаво знати, а хто проплатив це святкування? З міського бюджету чи народний депутат?», ­– йдеться в повідомленні.

Групи у Facebook теж активно постять дописи про цю подію.

 

З’являються перші меми…

 

 

 

І посипались коментарі.

У пресслужбі Олега Винника уже встигли повідомити, що участь у російському проєкті «ВСЕММИР» “не суперечить життєвій та патріотичній позиції артиста”.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #винник, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #Росія, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: