Через сварку із священиком жінка облила фарбою у церкві образ та хрест

27.09.2019 08:36   Джерело: cynicallviv.com.ua
Опубліковано : Новини Тернопільщини

Священик та громада села щиро подякувала правоохоронцям за оперативне реагування та швидке встановлення зловмисниці, яка облила фарбою та вапном сходи, двері, образ над дверима, хрест та кам’яний пам’ятник.

Про це повідомив відділ комунікації поліції Львівської області.

До Бродівського відділення поліції 17 вересня надійшло повідомлення про те, що вночі невідома особа розмалювала церкву Святої Трійці, яка знаходиться в одному з сіл району.

На місці події працювала слідчо-оперативна група та, дільничний офіцер поліції. Правоохоронці протягом кількох годин встановили, що до вчинення правопорушення причетна 50-річна місцева мешканка. Як пояснила жінка, вона так вчинила через неприязні відносини зі священиком.

За фактом відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.296 КК України (хуліганство). Максимальне покарання, передбачене статтею, – обмеження волі на строк до п’яти років.

Проводиться досудове розслідування.

 

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: cynicallviv.com.ua  

Коментарі