Ділові жінки Тернополя запрошують на «LADYFEST TERNOPIL!»

Опубліковано:
26 Вересня, 2019

2 – 3  жовтня 2019 р. кращі бізнес леді країни зустрічаються у файному місті на масштабному LadyFest Ternopil Жіночий бізнес форум. Організатор заходу – Центр Інформаційної Підтримки Бізнесу (ЦІПБ) м. Вінниця, оснований на базі Вінницького Клубу Ділових Людей в рамках ініціативи EU4Business Європейського Союзу за підтримки ЄБРР.

150 учасниць упродовж 2 днів матимуть змогу отримати цікаву та корисну інформацію від 18 провідних спікерів. Організатори обіцяють насичену програму, яка включатиме:

– круті історії успіху відомих українок;

– цікаві майстер класи професійних бізнес-тренерів;

– емоційний інтелект;

– діловий стиль;

– пристрасть та бізнес.

Як розповіла Надія Лисецька, ініціатор та організатор жіночого бізнес-форуму VinLadyFest, Ladyfest.Ternopil, керівник ЦІПБ м. Вінниця, Президент Вінницького Клубу ділових людей:

«Ми усі різні, але такі схожі. Як стати успішною в усіх сферах одночасно, віднайти гармонію та поєднати усю багатогранність жінки: бути дружиною, мамою і при цьому розвиватися у професійній сфері? Про це та ще трохи більше ви дізнаєтеся саме на LadyFest. Ternopil. До нас завітають відомі жінки, які поділяться власними історіями успіху, розкриють секрети зростання бізнесу та розвитку особистості».

Партнером заходу виступила ГО «Ділові українські жінки в Тернопільській області», яку очолює бізнес-леді Ірина Демкура. Пані Ірина згуртувала дружню команду амбітних жінок, які організовують та підтримують цікаві бізнесові та соціальні заходи, навчальні семінари, тренінги та майстер-класи, всіляко підтримують жіночий рух, пропагуючи плавильні життєві та сімейні цінності.

«Ця подія стане знахідкою для тих, хто зацікавлений у розвитку свого бізнесу. Наша організація об’єднує жіноцтво для спільного духовного та економічного розвитку України. Саме тому ми підтримуємо бізнес-заходи такого формату», – розповіла пані Ірина.

ГО «Ділові українські жінки в Тернопільській області» запрошують поринути у неймовірну, надихаючу атмосферу, почути історії успіху відомих в Україні бізнес-леді та відвідати практичні майстер-класи для розвитку власної справи!

Детальна програма на сайті http://ladyfest-ternopil.tilda.ws

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #LADYFEST TERNOPIL!, #Демкура, #жінка, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: