Уродженець Тернопільщини Ярослав Голинський отримав високу посаду у Генеральній Прокуратурі України

Опубліковано:
25 Вересня, 2019

34-річний уродженець Тернополя, старший радник юстиції Ярослав Голинський очолив Департамент представництва інтересів держави в суді Генеральної прокуратури України. Це – самостійний структурний підрозділ ГПУ, покликаний захищати інтереси держави від незаконних посягань, запобігати розкраданню бюджетних коштів, «розбазарюванню» особливо цінних земель тощо.

Про Ярослава Голинського відомо не так уже й багато. Народився у Тернополі, вищу юридичну освіту здобув у Львівському національному університеті імені Івана Франка та в Одеській юридичній академії. В органах прокуратури працює з грудня 2007 року.

Обіймав різні, в тому числі керівні, посади в органах прокуратури Київської та Закарпатської областей. 10 жовтня 2018 року був призначений заступником прокурора Київської області.

Іншими словами, новий начальник Департаменту – професіонал. Тож залишається лише побажати йому такої ж професійної діяльності в ім’я держави та українців.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Голинський, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #посада, #прокурор, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: